|
PUSRYČIAI |
PIETŪS |
VAKARIENĖ |
PIRMADIENIS |
Burnočių kruopų košė Cinamonas Sviestas Sezoninis vaisius Nesaldinta žolelių arbata |
Žirnių sriuba, grietinė Tamsi pilno grūdo duona Konvekcinėje krosnyje troškinti vištienos šlaunų mėsos kepsneliai su sezamo sėklomis Virti birūs grikiai Šviežių morkų ir baltųjų ridikų salotos su alyvuogių aliejumi Švieži agurkai Vanduo |
Konvekcinėje krosnyje keptas varškės apkepas Trintos braškės Natūralus jogurtas Nesaldinta žolelių arbata |
ANTRADIENIS |
Kvietinė kruopų košė su sėlenomis Sviestas Sezoninis vaisius Arbatiniai traškučiai „Taler“ Nesaldinta žolelių arbata |
Burokėlių su raugintais kopūstais sriuba, grietinė Viso grūdo šviesi duona Jautienos befstrogenas Virtų bulvių ir saldžiųjų bulvių košė Švieži pomidorai Vanduo |
Vanilinis ryžių pudingas Vyšnių padažas Vaisinis jogurtas Nesaldinta žolelių arbata |
TREČIADIENIS |
Konvekcinėje krosnyje keptas omletas su varške Sviestas Viso grūdo šviesi duona Švieži agurkai Sezoninis vaisius Nesaldinta žolelių arbata |
Kreminė raudonųjų lęšių sriuba su pomidorais Baltos duonos skrebučiai Konvekcinėje krosnyje kepti kalakutienos tefteliai pomidoriniame padaže Rudieji ilgagrūdžiai ryžiai Šviežių kopūstų salotos su morkomis ir natūraliu grietinės padažu Vanduo |
Kepti blyneliai su bananais Trintos braškės Natūralus jogurtas Kakava su pienu |
KETVIRTADIENIS |
Penkių grūdų dribsnių košė Sviestas Moliūgų sėklos Sezoninis vaisius Nesaldinta žolelių arbata |
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis, grietinė Viso grūdo šviesi duona Konvekcinėje krosnyje kepta lazanija su kiauliena Brokolių salotos su spanguolėmis ir alyvuogių aliejumi Vanduo |
Konvekcinėje krosnyje kepti keksiukai su obuoliais ir cinamonu Pik-Nik sūrio lazdelė Pienas |
PENKTADIENIS |
Trijų grūdų dribsnių košė Trinti serbentai Sezoninis vaisius Šviesios duonos sumuštinis su sviestu ir kumpiu Nesaldinta žolelių arbata |
Daržovių sultinys su makaronais, grietinė Tamsi pilno grūdo duona Naminiai žuvies piršteliai Virtas trispalvis perlinis kuskusas Virtų burokėlių, morkų salotos su alyvuogių aliejumi Vanduo |
Konvekcinėje krosnyje kepti varškės keksiukai Trintos vyšnios Džiovintų vaisių ir uogų batonėlis Nesaldinta žolelių arbata |
Valgiaraštis
Valgiaraščiai ruošiami vadovaujantis sezoniškumu, todėl kiekvienam sezonui (rudens, žiemos, pavasario ir vasaros) sudaromi nauji, trijų savaičių valgiaraščiai. Valgiaraščiai ruošiami patyrusių, licencijuotų dietistų bei patvirtinami Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos specialistų. UAB „Voverės“ taip pat ruošia individualius valgiaraščius alergiškiems vaikams, vegetarams ir pan.