|
PUSRYČIAI |
PIETŪS |
VAKARIENĖ |
PIRMADIENIS |
Miežinė kruopų košė Sviestas Maži riestainėliai Sezoninis vaisius Arbata |
Pupelių sriuba su daržovėmis Grietinė Tamsi pilno grūdo duona Kalakutienos troškinys „Tikka masala“ Virti birūs ryžiai Šviežių kopūstų ir agurkų salotos su alyvuogių aliejumi Vanduo |
Konvekcinėje krosnyje keptas citrininis varškės apkepas Trinti serbentai Natūralus jogurtas Nesaldinta žolelių Arbata |
ANTRADIENIS |
Konvekcinėje krosnyje keksiukų formelėse keptas omletas Sviestas Tamsi pilno grūdo duona Konservuoti kukurūzai Sezoninis vaisius Arbata
|
Burokėlių sriuba, Grietinė Šviesi viso grūdo duona Konvekcinėje krosnyje kepti kiaulienos-jautienos maltinukai Virtų bulvių ir moliūgų košė Šviežių morkų salotos su sezamo sėklomis ir alyvuogių aliejumi Vanduo |
Konvekcinėje krosnyje kepti vaniliniai varškėčiai Naminis obuolių džemas Arbatiniai traškučiai ,,Taler“ Natūralus jogurtas Arbata |
TREČIADIENIS |
Grikių kruopų košė Sviestas Saulėgrąžų sėklos Sezoninis vaisius Arbata
|
Kreminė daržovių sriuba Baltos duonos skrebučiai Kepti lietiniai su vištiena Grietinė Švieži pomidorai Vanduo |
Kruasanas su varškės užtepėle, kumpiu, sūriu, salota ir agurku Vaisinis jogurtas Džiovintų vaisių ir uogų batonėlis Arbata |
KETVIRTADIENIS |
Naminė avižinių dribsnių granola su įvairiomis sėklomis (saulėgrąžos, sezamo sėklos, moliūgų sėklos, kokosų drožlės, medus) ir spanguolėmis Geriamas jogurtas Sezoninis vaisius Šviesios duonos sumuštinis su sviestu ir kumpiu Arbata |
Žirnių sriuba Grietinė Čiabata Maltos kiaulienos troškinys „Bolognese“ Virti pilno grūdo makaronai Mėlynųjų kopūstų salotos su morkomis ir natūraliu grietinės padažu Švieži agurkai Vanduo |
Kepti amerikietiški blynai Vyšnių padažas Natūralus jogurtas Arbata |
PENKTADIENIS |
Kvietinių kruopų košė su sėlenomis Trintos braškės Sezoninis vaisius Arbata |
Sorų kruopų sriuba su daržovėmis Grietinė Tamsi pilno grūdo duona Konvekcinėje krosnyje keptas menkės kepsnelis užkeptas daržovėmis Virtas perlinis kuskusas Virtų burokėlių salotos su sultenėmis ir alyvuogių aliejumi Vanduo |
Konvekcinėje krosnyje keksiukų formelėse keptas bulvių plokštainis Grietinė Grikių traputis Kefyras |
Valgiaraštis
Valgiaraščiai ruošiami vadovaujantis sezoniškumu, todėl kiekvienam sezonui (rudens, žiemos, pavasario ir vasaros) sudaromi nauji, trijų savaičių valgiaraščiai. Valgiaraščiai ruošiami patyrusių, licencijuotų dietistų bei patvirtinami Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos specialistų. UAB „Voverės“ taip pat ruošia individualius valgiaraščius alergiškiems vaikams, vegetarams ir pan.